Kom fugleplagerne til livs med hurtig opsætning af din skræmmedrone
For dig som landmand, er en skræmmedrone den perfekte løsning til at skræmme fugle væk fra udendørs dyrehold og fugleplagede marker med planteavl takket være den integrerede højtaler, en kraftig konstruktion og et kamera der gør det muligt at følge med, når dronen er i arbejde.
12 sekundmeter og regn er intet problem for den seks kilo tunge fugleskræmmer at manøvrere i, og dronen regulerer selv flyvningen, hvis der er meget blæst. I forhold til stationære fugleskræmsler, er skræmmedronens mønstre svære for fuglene at lære, og fuglene forbliver derfor væk i længere periode ad gangen.
Men hvordan kommer du egentligt i gang med at anvende en skræmmedrone?
1. Anskaffelse af drone-certifikat
Når du som bruger af skræmmedronen skal sende den i luften kræves der et drone-certifikat, der kan opnås via et online-kursus.
Vi hjælper med at guide dig over til det korrekte sted, så du opnår det rigtige certifikat.
2. Udpakning
Dronen er godt beskyttet i en stor kasse der medfølger, når du har besluttet dig for at anskaffe en skræmmedrone.
3. Ruteopsætning
Når du for første gang anvender dronen, skal drones ønskede rute sættes op på kortet med dine marker. Dette gøres med ganske få klik, og er brugervenligt udviklet, så du ikke skal ind i flere undermenuer, hver eneste gang dronen anvendes.
4. Letter og lander automatisk
Når ruterne er sat op, skal du som droneoperatør blot være til stede for at overvåge flytningen, og så kan dronen ellers både lette og lande automatisk.