FUGLE SKRÆMSELS RESULTATER

Resultater efter fem ugers intensive test.

Den data kan deles op i to kategorier:

Fugle skræmme data

Denne data viser, hvordan fuglene reagerede på vores løsning.Effektiviteten og funktionaliteten af vores produkt bliver belyst i de følgende underpunkter.

Fugle aktivitets data

Den følgende data giver et mere generelt overblik over gæs adfærdsmønstre i området.

Reaktionen på vores drone var over alle forventninger. I næsten alle tilfælde forlod fuglene grunden og fløj et andet sted hen. I nogle tilfælde blev de i området og fløj ind på en nabomark. Dette skete hovedsageligt med mindre flokke, der er sværere at skræmme.

Efter at have skræmt fuglene i omkring to dage i træk, blev de væk i cirka en uge. Dette viser effektiviteten af vores drone, samt fuglenes evne til at lære at marken er beskyttet.

Den følgende graf viser et resume af alle vores forsøg i forbindelse med projektet, samt hvilke eksperimenter vi lavede i løbet af projektet.

I starten havde vi en teori om at fuglene var mest aktive ved daggry og skumring. Efter dette projekt kan vi bekræfte vores teori.

Vi fik også muligheden for at indsamle data omkring, hvilke vejr omstændigheder fugle flyver i. Dataen viste, at fugle ikke flyver lige så meget når det blæser meget, specifikt når det blæser mere en 12 m/s.

Vi fandt også, at fuglene ikke flyver så meget når det regner kraftigt. Dette påvirker udviklingen af vores produkt direkte, da vi ikke behøver at kunne flyve i ekstremt vejr.

Konklusion

Vores løsning har vist sig at være en ekstremt effektiv løsning til at skræmme fugle. Den garanterer både øjeblikkelig effekt, samt at fuglene ikke kommer tilbage i nogle dage efterfølgende. Der skal være en autonom løsning for at kunne dække de forskellige tidspunkter på dagen, flokke kan komme på.

Køb vores automatiske fugleskræmme drone, bestil en månedlig service eller kom på ventelisten til vores helt automatiske platform i vores webshop.